سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۴
غرفه‌های بنیاد غدیر کرمانشاه پاتوق ترویج ولایت شد+تصاویر

حوزه/ دبیر بنیاد غدیر استان کرمانشاه، از تداوم فعالیت غرفه‌ها در تجمعات «نحن منتقمون» تا آستانه عید غدیر خبر داد.

حجت الاسلام جلیلیان، دبیر بنیاد غدیر استان کرمانشاه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در کرمانشاه، از تداوم فعالیت غرفه‌ها در تجمعات «نحن منتقمون» تا آستانه عید غدیر و اجرای ۳۳ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی همزمان با دهه ولایت و عید غدیر خم در سطح استان خبر داد.

دبیر بنیاد غدیر استان کرمانشاه، گفت: فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و پذیرایی غرفه‌های این بنیاد در تجمعات شبانه «نحن منتقمون» همچنان ادامه دارد.

حجت الاسلام جلیلیان، گفت: این فعالیت‌ها گوشه‌ای از اقدامات صورت‌گرفته در طول حضور مردم در این اجتماعات به شمار می‌رود.در آستانه عیدالله الاکبر، عید امامت و ولایت، عید غدیر خم، در راستای مردمی‌سازی جشن‌های غدیر و گسترش فرهنگ ولایت، ۳۳ عنوان برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی در سطح استان برنامه‌ریزی و آماده اجرا شده است.

دبیر بنیاد غدیر استان کرمانشاه، اطعام علوی در سراسر استان را یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های روز عید غدیر معرفی می‌کند. این اقدام با مشارکت مردم و گروه‌های جهادی در مناطق مختلف استان اجرا خواهد شد.

حجت الاسلام جلیلیان در ادامه از اعزام ۶۰ نفر به عتبات عالیات، اهدای جوایز به افراد هم‌نام با امیرالمؤمنین(ع) و القاب آن حضرت، دیدار با خانواده‌های شهدا و برگزاری اجتماع بزرگ بانوان به عنوان دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده در ایام غدیر برشمرد.

دبیر بنیاد غدیر استان کرمانشاه تصریح ‌کرد: هدف اصلی این برنامه‌ها، ترویج معارف غدیر، تقویت وحدت اجتماعی و افزایش نقش‌آفرینی مردم در برگزاری مناسبت‌های دینی است.

از «نحن منتقمون» تا عید غدیر؛ غرفه‌های بنیاد غدیر کرمانشاه پاتوق ترویج ولایت شد+تصاویر

از «نحن منتقمون» تا عید غدیر؛ غرفه‌های بنیاد غدیر کرمانشاه پاتوق ترویج ولایت شد+تصاویر

از «نحن منتقمون» تا عید غدیر؛ غرفه‌های بنیاد غدیر کرمانشاه پاتوق ترویج ولایت شد+تصاویر

از «نحن منتقمون» تا عید غدیر؛ غرفه‌های بنیاد غدیر کرمانشاه پاتوق ترویج ولایت شد+تصاویر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha